Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Bultrug - baardwalvis - ANW (Algemeen Nederlands Woordenboek)

Foto zeepaardje - Afb 8426.
Bultrug

Bultrug trakteert visser op show voor de kust van westkapelle. Bultruggen hebben een dik, krachtig lichaam en een ronde, vrij platte kop die ongeveer eenderde van het totale lichaam beslaat. Lourens janisse wist niet wat hij zag tijdens een vistochtje maandagmorgen op de noordzee. Als een bultrug onderduikt kromt hij erg zijn rug waardoor de kleine rugvin als een soort bult boven water komt.

De bultrug komt voor van pool tot pool in alle oceanen. De bultrug (megaptera novaeangliae), ook wel bultrugwalvis genoemd, is een zeezoogdier uit de onderorde van de baleinwalvissen (mysticeti). De bultrug werd gezien door visser lourens janisse. Bultrug trakteert visser op show voor de kust van westkapelle. Hij was met een vriend in een rubberboot aan het vissen. Vanuit het niets dook ineens een bultrug walvis . We hoorden hem eerst ontluchten, . Hoe herken ik een bultrug? Deze dieren zijn gemakkelijk herkenbaar aan de bult op hun rug als ze onder water duiken. Er zijn 13 soorten 'grote walvissen' zoals de blauwe vinvis, de gewone vinvis, bultrug, de groenlandse walvis, de potvis, de dwergvinvis, enz., .

Bultrug . Bultrug en potvis stranden vrijwel gelijktijdig | Walvisstrandingen

Bultrug en potvis stranden vrijwel gelijktijdig | Walvisstrandingen
De bultrug komt voor van pool tot pool in alle oceanen. Dit betekent dat ze eten met 'baleinen', een soort zeefachtige tanden waarmee ze plankton, scholen vissen . De bultrug (megaptera novaeangliae), ook wel bultrugwalvis genoemd, is een zeezoogdier uit de onderorde van de baleinwalvissen (mysticeti).

De bultrug werd gezien door visser lourens janisse.

Dit betekent dat ze eten met 'baleinen', een soort zeefachtige tanden waarmee ze plankton, scholen vissen . De kop is net zo groot als de . Buckelwale sind bartenwale, die sich zumeist tief im ozean tummeln, aber gelegentlich völlig die orientierung verlieren und sich in . Vanuit het niets dook ineens een bultrug walvis . De bultrug komt voor van pool tot pool in alle oceanen. Als een bultrug onderduikt kromt hij erg zijn rug waardoor de kleine rugvin als een soort bult boven water komt. Hoe herken ik een bultrug? Bultruggen hebben een dik, krachtig lichaam en een ronde, vrij platte kop die ongeveer eenderde van het totale lichaam beslaat.

Bultrug trakteert visser op show voor de kust van westkapelle. Vanuit het niets dook ineens een bultrug walvis . Deze is opvallend goed zichtbaar. Bultruggen hebben een dik, krachtig lichaam en een ronde, vrij platte kop die ongeveer eenderde van het totale lichaam beslaat. De bultrug werd gezien door visser lourens janisse. Er zijn 13 soorten 'grote walvissen' zoals de blauwe vinvis, de gewone vinvis, bultrug, de groenlandse walvis, de potvis, de dwergvinvis, enz., . Vandaar de naam van deze walvis.

Bultrug . narwal

narwal
Er zijn 13 soorten 'grote walvissen' zoals de blauwe vinvis, de gewone vinvis, bultrug, de groenlandse walvis, de potvis, de dwergvinvis, enz., . Deze is opvallend goed zichtbaar. Vanuit het niets dook ineens een bultrug walvis . Deze dieren zijn gemakkelijk herkenbaar aan de bult op hun rug als ze onder water duiken. Meestal leven ze in dieper water, maar ze durven ook dichter langs de kust te zwemmen. De bultrug komt voor van pool tot pool in alle oceanen. Vandaar de naam van deze walvis. We hoorden hem eerst ontluchten, . Als een bultrug onderduikt kromt hij erg zijn rug waardoor de kleine rugvin als een soort bult boven water komt.

De kop is net zo groot als de .

We hoorden hem eerst ontluchten, . De bultrug komt voor van pool tot pool in alle oceanen. Hoe herken ik een bultrug? Dit betekent dat ze eten met 'baleinen', een soort zeefachtige tanden waarmee ze plankton, scholen vissen . Als een bultrug onderduikt kromt hij erg zijn rug waardoor de kleine rugvin als een soort bult boven water komt. De kop is net zo groot als de . Meestal leven ze in dieper water, maar ze durven ook dichter langs de kust te zwemmen.

Er zijn 13 soorten 'grote walvissen' zoals de blauwe vinvis, de gewone vinvis, bultrug, de groenlandse walvis, de potvis, de dwergvinvis, enz., . De kop is net zo groot als de . Dit betekent dat ze eten met 'baleinen', een soort zeefachtige tanden waarmee ze plankton, scholen vissen . Vanuit het niets dook ineens een bultrug walvis . Vandaar de naam van deze walvis. Bultrug trakteert visser op show voor de kust van westkapelle. Hoe herken ik een bultrug?

Bultrug - Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp
Lourens janisse wist niet wat hij zag tijdens een vistochtje maandagmorgen op de noordzee. Meestal leven ze in dieper water, maar ze durven ook dichter langs de kust te zwemmen. De bultrug komt voor van pool tot pool in alle oceanen. Dit betekent dat ze eten met 'baleinen', een soort zeefachtige tanden waarmee ze plankton, scholen vissen . De bultrug (megaptera novaeangliae), ook wel bultrugwalvis genoemd, is een zeezoogdier uit de onderorde van de baleinwalvissen (mysticeti). Deze dieren zijn gemakkelijk herkenbaar aan de bult op hun rug als ze onder water duiken. Hoe herken ik een bultrug? We hoorden hem eerst ontluchten, .

Deze dieren zijn gemakkelijk herkenbaar aan de bult op hun rug als ze onder water duiken.

De kop is net zo groot als de . De bultrug sprong een aantal keer op uit het water: Vanuit het niets dook ineens een bultrug walvis . We hoorden hem eerst ontluchten, .

Bultrug - baardwalvis - ANW (Algemeen Nederlands Woordenboek). De kop is net zo groot als de . Deze is opvallend goed zichtbaar. Lourens janisse wist niet wat hij zag tijdens een vistochtje maandagmorgen op de noordzee.